7th Square the place to be!

7th Square the place to be!

Naar goede gewoonte realiseren onze zevende jaren van de studierichting retailmanagement and visual merchandising een eigen onderneming.  

In deze leeronderneming leren de leerlingen alle knepen van het vak om later goed gewapend te zijn bij de opstart van een eigen winkel. Dit project werd officieel en plechtig geopend op 7 november .  

Corona kon geen roet in het eten gooien, de 19 leerlingen ontvingen – feestelijk uitgedost – samen met hun leraren op een veilige manier externen, ouders en vrienden.  

Iedereen zag dat ze er zin in hebben.  

 

Gamma

Dit jaar is 7th Square the place to be voor een nieuwe ontdekkingstocht.  

Wat mag u verwachten? Voor onze trouwe klanten behouden we enkele toppers van de voorgaande jaren: van de geurkaarsen, de melocakes, en de Italiaanse wijn tot het verlaagd suiker-assortiment. 

Nieuw dit jaar is een door de leerlingen uitgezocht gamma accessoires: fijne juweeltjes, trendy sjaals en stijlvolle tassen. Ook unieke kransen in droogbloemen verwelkomen we in ons assortiment. Daarnaast vindt u zeker inspiratie om uzelf of anderen te verwennen met een gamma basis-verzorgingsproducten. Zoete lekkernijen vindt u terug bij de seizoensproducten. Verder blijven piekfijn verpakte geschenken en goede service ons handelsmerk. 

Uiteraard vergeten we de schoolgaande jeugd niet: ook de tussendoortjes zitten in een nieuw jasje. Amerikaanse snacks zorgen voor een pittige twist in deze 17de pop-up van OLVI.  

Tot eind mei kan u bij ons terecht waar we staan te popelen om u verder te helpen. 

Het succes van hun ondernemen is afhankelijk van hun klanten, dus kom zeker een kijkje nemen in de 7th square en ‘zegt het voort’!  

Hoe te bereiken: 

Adres: Bassinstraat 15, 2850 Boom 

Telefoon: 0497 85 49 40 

Mail: 7th.square@olviboom.be 

Openingsuren:  

  • Ma-di-do-vrij: 9.00u-16.00u 
  • Woe: 9.00u-12.30u 

Socials: aarzel niet om te liken, comments te posten en te delen! 

7th square

7th.square

 

Succes in jullie hoek! In jullie 7th square.  

 

C.T.