Maison Rose: de zestiende leeronderneming op OLVI

Maison Rose: de zestiende leeronderneming op OLVI

De zestiende leeronderneming op OLVI

 

Wij, de leerlingen van het zevende jaar specialisatie retailmanagement en visual merchandising, zullen een heel jaar lang een gezellige pop-upwinkel open houden: Maison Rose!

U wordt meegenomen op een nostalgische trip doorheen de afgelopen 15 jaar van de leeronderneming. Bij ons kan u  terecht voor de bestsellers van de voorbije jaren: Italiaanse specialiteiten, chocolade en advocaat. Ook de toppers onder de wijnen en prosecco zijn terug van weggeweest. Verder bestaat ons aanbod uit: stijlvolle decoratie, een gamma basisverzorgingsproducten en lifestylespullen. Bent u op zoek naar een cadeau om iemand anders een plezier mee te doen? Dan vindt u vast uw zin tussen onze geschenkmanden, die u mooi voorverpakt kan kopen of zelf kan samenstellen.

Coronaproof

Nadat we hard hebben gewerkt, konden we op 20 november onze winkel openen. Jammer genoeg niet met de gebruikelijke plechtige receptie.

Maar Corona krijgt ons niet klein!

Omdat we onze winkel voorlopig niet fysiek openhouden, kiezen we voor een webshop. Dat heeft het voordeel dat u vanuit uw luie zetel ons assortiment kan bewonderen en kan winkelen. Kom zeker eens kijken op www.easywebshop.com/maisonrose en we zouden het fijn vinden als u onze Facebookpagina liket en Instagram volgt .

We gaan ervoor!

Wij, de jonge ondernemers Nihad, Lisa, Safira, Ouissal, Liese en Amber, staan met een glimlach voor u klaar om u in ons roze paradijsje verder te helpen. Tot snel!

 

e-mail maison.rose@olviboom.be
webshop https://www.easywebshop.com/maisonrose
adres Bassinstraat 15, 2850 Boom
telefoon 0497/85.49.40
https://www.facebook.com/LeerondernemingMaisonRose
https://www.instagram.com/maison.rose16/