Start schooljaar 2018-2019

Dag leerling

Op maandag 3 september 2018 gooien we onze OLVI-poorten na een lange vakantie weer open voor een nieuw schooljaar. Om de grote toeloop binnen de perken te houden – maar ook wel een beetje om de pijn te verzachten – verwachten we je op deze dag slechts enkele uren op school.

De derdejaars (behalve de leerlingen van 3 verzorging-voeding), ontvangen we op de campus in de Gasstraat van 9.00 u. tot 12.00 u. Leerlingen die met de fiets komen, kunnen deze plaatsen in de fietsenstalling van de eerste graad via de ingang in de Advokaatstraat.

Er zal een heel team gemotiveerde leerkrachten voor je klaarstaan om je op te vangen en wegwijs te maken op deze nieuwe campus zodat je je snel thuis zal voelen.

De leerlingen van 3 verzorging-voeding, de vierde- , vijfde- , zesde en zevendejaars heten we welkom op speelplaats 1 op de campus Bassinstraat. Deze speelplaats bereik je die dag alleen via de ingang in de Bassinstraat. De ingang in de O.-L.-Vrouwstraat blijft die voormiddag gesloten. Leerlingen die met de fiets komen, kunnen deze in de fietsenstalling op de speelplaats zetten of in de fietsenkelder.

De leerlingen van 3 verzorging-voeding en de vierdejaars heten we welkom van 9.00 u. tot 12.00 u. De vijfdejaars verwachten we van 9.30 u. tot 12.30 u. en de zesde- en zevendejaars van 10.00 u. tot 12.30 u.

Ook voor deze leerlingen zal er een heel team van leerkrachten klaarstaan. Als je toekomt op de speelplaats ga je je aanmelden aan de infobalie waar je verneemt in welke klas je zit. Vervolgens verzamel je bij je klasnummer waar de titularissen voor je zullen klaarstaan.

Vergeet zeker niet om een stevige boekentas en schrijfgerief mee te brengen!

Maar eerst wensen we je een fijne en deugddoende vakantie!

Vriendelijke groeten

 

De directie