Home » Nieuws » 1 september 2017
1 september 2017

Op vrijdag 1 september gooien we onze OLVI-poorten weer open voor een nieuw schooljaar.

Om de grote toeloop binnen de perken te houden - maar ook wel een beetje om de pijn te verzachten - verwachten we je op deze dag slechts enkele uren op school.

 

De derdejaars ontvangen we op de campus in de Gasstraat van 9.00 u. tot 12.00 u. Voor jouw fiets gebruik je de fietsenstalling van de eerste graad, ingang Advokaatstraat.

De vierdejaars heten we welkom op de campus van de O.-L.-Vrouwstraat/Bassinstraat van 9.00 u. tot
12.00 u. Bij het belsignaal verzamelen de leerlingen op speelplaats 1. Deze speelplaats bereik je via de Bassinstraat, de ingang in de O.-L.-Vrouwstraat blijft die voormiddag gesloten.

De vijfde-, zesde- en zevendejaars komen naar hun vertrouwde campus O.-L.-Vrouwstraat/Bassinstraat van 10.30 u. tot 12.30 u. Bij het belsignaal verzamelen de leerlingen van het vijfde jaar op speelplaats 1 en de leerlingen van het zesde en zevende jaar op speelplaats 2. Je gebruikt de ingang in de Bassinstraat, de ingang in de O.-L.-Vrouwstraat blijft die voormiddag gesloten.

Op vrijdag 1 september worden alle activiteiten opgeschort vanaf 12.30 u. om zo de leerlingen van de moslimgemeenschap de kans te geven om deel te nemen aan het Offerfeest.

We benadrukken wel het belang van de aanwezigheid tijdens de vooropgestelde uren. De leerlingen krijgen immers hun boekenpakket en klas toegewezen. Zo kan iedereen op maandag 4 september vlot het nieuwe schooljaar starten.

Vergeet zeker niet om een stevige boekentas en schrijfgerief mee te brengen!

We wensen je alvast een fijne en deugddoende vakantie.